وبلاگ

مزیت های چای ماچا

✅ماچا یک نوشیدنی اصیل و ۵۰۰۰ ساله است و برگ‌های آن توسط کشاورزان حاذق ژا‍پنی و به ماهرانه‌ترین شکل در زیر سایبان‌ها تولید می‌گردند. نرسیدن مقدار کافی نور به برگ‌های ماچا باعث تولید مقادیر بالای کلروفیل در آن شده که طعم شیرین و عطر ملایمی به ماچا می‌بخشد. 

✅ماچا به شکل سنتی به صورت پودر مصرف می‌شود که به نوبه خود باعث جذب تمام مواد مغذی در آن می‌گردد. برگهای ماچا پس از جدا کردن بخش‌های سخت‌تر و بخار پز شدن، به آرامی با استفاده از آسیاب  سنگ گرانیت به یک پودر با ذرات بسیار ریز خرد میشوند. به دلیل دقت بسیار بالا در این فرایند، هر کدام از این آسیاب ها تنها ۳۰ الی ۴۰ گرم ماچا در هر ساعت تولید میکنند و این یکی از دلایل گران بودن ماچا نسبت به سایر چای هاست.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش