وبلاگ

کیک ماچا تشریفاتی

 ماچا تشریفاتی:

برای تولید ماچا تشریفاتی قوانین کاملا خاصی وجود دارد.  یک ماه قبل از برداشت گیاه چای، روی کل محوطه را با پارچه های برزنتی می پوشانند تا نور آفتاب به گیاه نرسیده و این باعث می شود تا گیاه کلروفیل زیادی تولید کند. این کلروفیل زیاد دلیل بسیاری از ویژگی های ماچا مانند رنگ زمردی، مزه شیرین، آنتی اکسیدان های EGCG و … است.

بعد از برداشت گیاه به صورت دستچین و گذشتن آن  از مراحل مختلفی مانند بخار دهی ملایم، خشک کردن تدریجی و جداکردن ساقه ها و برگ ها، تنها قسمت شیرین مرکزی از هر برگ باقی می ماند. این قسمت از  برگ که تنچا (Tencha)  نامیده می شوند، در بین دو سنگ بزرگ که از جنس گرانیت خالص می باشند به آرامی آسیاب می شوند. برای تولید 20 گرم ماچا با درجه ی تشریفاتی بالا حدود یک ساعت زمان لازم است.

بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال ۲۰۰۴، ماچا بعنوان غنی‌ترین منبع آنتی اکسیدان EGCG شناخته شد. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد می‌کند و در نتیجه بدن می‌تواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند.

ماچا تشریفاتی

 

مواد لازم  برای تهیه کیک بدون شکر ماچا:
۱-آرد به مقدار ۵۰۰ گرم
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۲- ۵ گرم ماچا تشریفاتی
۳-روغن به مقدار کافی
۴-شیر ۱۳ قاشق غذاخوری
۵- ۳ عدد تخم مرغ

۶-قالب کیک دلخواه

 

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش