در مورد بری و ماچا بیشتر بدانیم؟

طبع چای سبز چیست

طبیعت چای ماچا سرد می باشد
ادامه مطلب

ماچا تشریفاتی

بهترین نوع چای ماچا در مزارع چای ژاپن تولید می شود. مبدا پیدایش ماچا به قرن هشتم میلادی بر می گردد. در آن زمان راهبان ژاپنی دانه های چای را از چین با خود به کشور ژاپن آوردند. سپس روش هایی را برای برداشت، فرآوری و آماده سازی چای سبز ابداع نمودند که بعد ها این چای با نام ماچا شناخته شد.
ادامه مطلب

علت رنگ سبز ماچا

رنگ سبز چای ماچا به دلیل میزان بالای کلروفیل موجود در آن است. کلروفیل در فرآیند فتوسنتز مسئول جذب نور می باشد و تولید انرژی می نماید. این واقعیت که چای ماچا در سایه رشد می کند باعث می شود تا در مقایسه با چای های دیگر میزان بیشتری کلروفیل داشته باشد.
ادامه مطلب

آیا ماچا فقط بصورت داغ مصرف میشود

آیا ماچا فقط بصورت داغ مصرف میشود   شما مجبور نيستيد ماچا را فقط بصورت داغ مصرف كنيد. خيلي از طرفداران ماچا، بخاطر اينكه ميخواهند نوشيدني آنها بوي كمتري داشته باشد، يا از افزودني هايي مانند شير، عسل، وانيل، شكلات و … استفاده ميكنند و يا ماچا را بصورت سرد مينوشند.
ادامه مطلب

نابودی سلول های سرطانی

پژوهشگران چینی طی مطالعات مختلف متوجه شده اند که چای سبز می تواند به نابودی سلول های بنیادی سرطان کمک کند. چای سبز حاوی اپیگالوکاتچین-3-گالات است که سلول های سرطانی را به آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول تشویق کرده و می تواند رشد سلول های بنیادی سرطان روده بزرگ را تا 50 درصد کاهش دهد.
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش