وبلاگ

فواید ماچا

گیاه چای که به طور خاص برای تهیه #ماچا (Matcha) در ژاپن رشد داده می‌شود، به طور معمول به مدت دو تا چهار هفته با سایبانهایی پوشانده می‌شود تا میزان کلروفیل آن‌ها قبل از اینکه برگهای چای جمع‌آوری شوند، افزایش یابد. پس از برداشت دستی، قسمت‌های شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده می‌شود.

 

فواید ماچا



همچنین از آنجایی که ماچا به صورت پودر است و برخلاف #چای_سبز نیازی به دَم کردن ندارد، تمام برگ مصرف شده و در نتیجه فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز دارد. به طور میانگین یک فنجان ماچا از نظر مواد مغذی برابر با ۱۰ فنجان چای سبز دم شده معمولی است

براساس مطالعات موسسه ملی #سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال ۲۰۰۴، ماچا بعنوان غنی‌ترین منبع آنتی اکسیدان EGCGشناخته شد. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد می‌کند و در نتیجه بدن می‌تواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند
مزه این چای شبیه چای سبز بوده ولی به دلیل داشتن مقدار زیادی #کلروفیل اصطلاحاً دارای یک شیرینی پنهان (Subtle Sweetness) است.

 

برای خرید ماچا تشریفاتی روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

ماچا تشریفاتی بری نو

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش