وبلاگ

طرز تهیه چای ماچا

طرز تهیه چای ماچا

 

برای تهیه چای ماچای گرم ابتدا یک تا یک و نیم قاشق چای‌خوری از پودر ماچا را به داخل یک فنجان آب داغ (حدود 80 درجه‌ی سانتی‌گراد) و نه الزاماً آب جوش، و یا شیر برای تهیه ماچا لاته بریزید و آن را آن‌قدر با قاشق یا همزن ماچا، هم بزنید که حباب‌هایی سفید بر سطح فنجان ظاهر شوند. هر مقدار، پودر ماچا که دور لبه‌ی فنجان مانده یا امکان دارد در تهِ فنجان مانده باشد را کامل هم بزنید.
برای تعیین مقدار مطلوب میزان چای، بهتر است که یکی دو بار مقادیر مختلفی از این چای را تهیه کنید تا به میزان دلخواه خود در این مورد پی ببرید.
ماچا نیاز به دم کشیدن ندارد و چیزی از آن تحت عنوان تفاله باقی نمی‌ماند و معمولاً ماچای داغ را با قوری تهیه نمی‌کنند در غیر این صورت مواد آن ته‌نشین خواهد شد و رنگ آن نیز از سبز به زرد تغییر پیدا خواهد کرد. هم‌چنین،می‌توانید اندکی شیر گرم نیز به آن اضافه کنید. یکی از بهترین شیرین کننده های طبیعی برای تهیه چای ماچا گرم، عسل می‌باشد.

برای خرید چای ماچا روی عکس زیر کلیک نمایید.

ماچا

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش