وبلاگ

طرز تهیه کیک ماچا

طرز تهیه کیک ماچا

 

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ

زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ

شکر ¾ پیمانه

عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

کره آب شده  ½ پیمانه

آرد  ¾ پیمانه

پودر ماچا  ½ قاشق غذاخوری

شیر ولرم  ۲ پیمانه

پودر قند به اندازه ای که روی کیک الک شود

 

طرز تهیه:

سفیده ها را خوب بزنید تا حدی که از هم زن جدا نشود. زرده ها را با شکر جداگانه بزنید. سپس به آن کره و وانیل اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در ظرفی آرد و پودر ماچا را مخلوط کنید. آرد و پودر ماچا را آرام آرام به مخلوط زرده و وانیل اضافه کنید. حال شیر را ذره ذره به آن اضافه کنید و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.

قالب مربع شکل ۲۰*۲۰ را با کره چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزید. پس از پخته شدن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس از قالب در آورده و روی توری مخصوص بگذارید تا کاملاً سرد شود.

هنگام سرو کردن روی آن را با خاکه قند تزئین کنید.

برای خرید پودر ماچا روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

کیک ماچا

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش