طرز تهیه کیک ماچا
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
شکر ¾ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
کره آب شده ½ پیمانه
آرد ¾ پیمانه
پودر ماچا ½ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ۲ پیمانه
پودر قند به اندازه ای که روی کیک الک شود
طرز تهیه:
سفیده ها را خوب بزنید تا حدی که از هم زن جدا نشود. زرده ها را با شکر جداگانه بزنید. سپس به آن کره و وانیل اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در ظرفی آرد و پودر ماچا را مخلوط کنید. آرد و پودر ماچا را آرام آرام به مخلوط زرده و وانیل اضافه کنید. حال شیر را ذره ذره به آن اضافه کنید و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.
قالب مربع شکل ۲۰*۲۰ را با کره چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزید. پس از پخته شدن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس از قالب در آورده و روی توری مخصوص بگذارید تا کاملاً سرد شود.
هنگام سرو کردن روی آن را با خاکه قند تزئین کنید.
برای خرید پودر ماچا روی عکس زیر کلیک نمایید.