توپک ماچا
ماچا فقط چای نیست ، یعنی چی ؟ یعنی میشه باهاش انواع و اقسام نوشیدنی گرم ، سرد ، دسر ، کیک و شیرینی و حتی بعضی غذاها رو درست کرد ، حالا بریم طرز تهیه توپک ماچا رو یاد بگیریم که نه نیازی به فر داره نه حرارت راحت و ساده و بی دردسر ولی بمب انرژی و سرشار از ویتامین برای تمام اعضای خانواده
طرز تهیه:
بادام زمینی خام (یا بادام هندی ) ۱/۲ لیوان
خرما پوست و هسته گرفته شده یک لیوان
مغز پسته ۱/۴ لیوان
۲ ق چ پودر ماچا
مقداری پودر نارگیل ، پودر پسته ، گوجی بری خشک و مغز تخمه کدو برای تزئین (اختیاری ، میتونین فقط یکیشو استفاده کنید )
تمام مواد بالا رو تو غذاساز خوب مخلوط کنید ، با دست به شکل توپک (اندازه گردو) درست کنید و بعد به پودر نارگیل و پسته آغشته کنید ، میتونین به دلخواه روی توپک ها گوجی بری خشک بزارین و چربی سوزی و خواص این توپک ها رو بیشتر کنید .
برای تهیه ماچا روی عکس زیر کلیک نمایید.