تیرامیسو ماچا
عطر ماچای قوی در تیرامیسوی ماچا، به خوبی با هر نوع نوشیدنی سازگار میشود و آن را به یک دسر بی نظیر تبدیل میکند!
مواد لازم
پنیر ماسکارپونه.....................30 گرم
شکر..........................................1/3 پیمانه
خامه پرچرب...............................1 پیمانه
کیک اسفنجی ........................6 برش
ماچا................................2 قاشق غذاخوری
آب داغ.......................................1/4 پیمانه
ماء الشعیر مورد علاقه خودتان.........1 پیمانه
ماچای اضافی برای تزئین
دستورالعمل
1. پنیر ماسکارپونه را از بسته درآورید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
2. آن را با همزن دستی هم بزنید تا خامه ای شود. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
3. خامه پرچرب را در کاسه ای بریزید و در روی کاسه یخ قرار دهید. آن را هم بزنید تا غلظتی مشابه ماسکارپونه به خود بگیرد. آن را در ماسکارپونه بریزید.
4. برش های کیک را در کاسه کم عمقی بریزید. ماچا را در آب گرم حل کنید و به همراه ماء الشعیر روی کیک بریزید. کمی به آن زمان دهید تا خیس بخورد.
5. در کاسه سرو خود، لایه ای از کیک خیس خورده را قرار دهید. کمی ماسکارپونه را روی آن قرار دهید و آن را یک دست کنید. اضافه کردن لایه های کیک و کرم را ادامه دهید تا ظرف سرو پر شود.
6. آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید جا بیافتد. در هنگام سرو، برای چاشنی کمی ماچا روی آن بپاشید.
برای خرید ماچا روی عکس زیر کلیک نمایید.