وبلاگ

حقایقی در مورد بلوبری

بلوبری نوعی گیاه گلدار با میوه ای توت مانند به رنگ آبی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال امریکا بوده و طعم آن شیرین است.


فیبر ، پتاسیم ، فولات ، ویتامین C ، ویتامین B6 و محتوای فیتون مغذی در بلوبری از سلامت قلب حمایت می کند

عدم وجود کلسترول در بلوبری نیز برای قلب مفید است. محتوای  فیبر به کاهش مقدار کلسترول در خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند

 

بلوبری

 

مهم ترین فواید آن عبارتند:

 

کاهش وزن و لاغری

استفاده از بلوبری به دلیل دارا بودن فیبر بالا باعث احساس پر شدن معده و کاهش اشتها می شوند. احساس سیری برای مدت طولانی می تواند باعث کاهش مصرف کلی کالری شود. بلوبری باعث هضم بهتر، کاهش وزن و احساس سیری ولاغری میشود. تحقیقات نشان داده است که مصرف مداوم بلوبری خشک شده باعث تسریع در از بین بردن چربی های شکمی و پهلوها میشود.

 

استخوان­های قوی و سالم

بلوبری  غنی از ویتامین K است و حدود ۲۳.۸ میکروگرم ویتامین در هر یک چهارم فنجان وجود دارد. این میزان ۲۰ تا ۲۶ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به ویتامین K را برای بدن فراهم می­کند. ویتامین K در انعقاد خون نقش موثری دارد و برای سلامتی استخوان ها ضروری است. همچنین این ویتامین به بدن کمک می کند تا از کلسیم برای رشد و ساخت بافت استخوانی استفاده کند.

 

دفاع در برابر رادیکال­های آزاد

یک چهارم فنجان بلوبری  شامل ۹.۵ میلی گرم ویتامین C بوده که بین ۱۱ تا ۱۳ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین است. ویتامین C یک ویتامین محلول در آب محسوب شده و به رشد و بازسازی استخوان و بافت های بدن کمک می­کند. بدن برای بهبود جراحات، ترمیم و حفظ بافت استخوان ها و دندان ها به ویتامین C نیاز دارد. همچنین ویتامین C به ساخت کلاژن کمک می­کند که پروتئین موجود در ایجاد بافت رباط­ها، پوست، رگ­های خونی، تاندون­ها و غضروف است. کلاژن فعالیت آنتی اکسیدانی دارد و تاثیرات مخرب رادیکال­های آزاد را کاهش می­دهد. رادیکال­های آزاد ترکیبات ناپایداری اند که به DNA آسیب زده و می­توانند باعث بیماری­های قلبی و سرطان شوند.

 

پیشگیری از دیابت نوع ۲

بلوبری  منبع بسیار خوبی از فیبر است. یک چهارم فنجان بلوبری خشک شده ۳ گرم فیبر دارد که ۱۰ تا ۱۲ درصد از نیازهای روزانه بدن به فیبر را تامین می­کند. فیبر به عملکرد سیستم گوارشی و تنظیم حرکات شکمی کمک می­کند. مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف مواد غذایی سرشار از فیبر مانند بلوبری  می­تواند به پیشگیری از دیابت نوع ۲ کمک ­کند. مصرف فیبر میزان قند خون و انسولین را کاهش داده و می­تواند میزان کلسترول را در بیماران مبتلا به دیابت بهبود بخشد.

 

بهبود سیستم قلبی-عروقی

بلوبری منبعی غنی از آنتوسیانین­ها است که فیتوکمیکال­هایی قدرتمند بوده و رنگ آبی بلوبری به دلیل این ترکیبات است. آنتوسیانین­ها با رادیکال­های آزاد مبارزه می­کنند. مطالعات آماری و بالینی نشان می­دهد که ارتباط مستقیمی بین مصرف آنتوسیانین­ها و بهبود بیماری­های قلبی وجود دارد.

 

برای خرید پودر خالص بلوبری روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

پودر بلوبری بری نو

 

برای خرید بلوبری خشک شده روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

بلوبری خشک شده بری نو

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش