وبلاگ

ترافل ماچا

ترافل ماچا

 

مواد لازم ترافل ماچا : 


خرمای هسته گرفته
گردو ، بادام و فندق
بیسکویت پتی بور
کره

پودر ماچا (به جای پودر ماچا میتونید از پودرهای بری و چیا استفاده کنید)

 

ترافل ماچا

 

روش تهیه ترافل ماچا
برای درست کردن این ترافل مقوی کافی است خرمای بدون هسته و انواع مغزها را مانند گردو و بادام و فندق و چند عدد بیسکوییت پتی بور را به همراه کمی کره در غذاساز ریخته و سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از این زمان گلوله های کوچکی از آن بردارید و در پودر ماچا غلتانده و نوش جان کنید.

 

برای خرید ماچا تشریفاتی روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

ماچا تشریفاتی برینو

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش