ترافل ماچا
مواد لازم ترافل ماچا :
خرمای هسته گرفته
گردو ، بادام و فندق
بیسکویت پتی بور
کره
پودر ماچا (به جای پودر ماچا میتونید از پودرهای بری و چیا استفاده کنید)
روش تهیه ترافل ماچا
برای درست کردن این ترافل مقوی کافی است خرمای بدون هسته و انواع مغزها را مانند گردو و بادام و فندق و چند عدد بیسکوییت پتی بور را به همراه کمی کره در غذاساز ریخته و سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از این زمان گلوله های کوچکی از آن بردارید و در پودر ماچا غلتانده و نوش جان کنید.
برای خرید ماچا تشریفاتی روی عکس زیر کلیک نمایید.