کاپ کیک ماچا:
مواد لازم
پایه کاپ کیک :
بادام درختی خام یک پیمانه
باکویت ( گندم سیاه ) نصف پیمانه
خرما بدونه هسته پنج عدد
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
لایه وانیلی:
بادام هندی( که از قبل خیسانده شده ) دو پیمانه
شیره افرا دو ق غ خ
شیر بادام یک چهارم پیمانه
روغن نارگیل یک چهارم پیمانه
پودر وانیل یک ق چ خ
لایه ماچا:
بادام هندی( از قبل خیسانده شده) دو پیمانه
شیره افرا چهار ق غ خ
پودر ماچا دو ق غ خ
آب لیمو یک ق غ خ
شیر بادام درختی یک چهارم پیمانه
روغن نارگیل یک چهارم پیمانه
دستور پخت
بادام درختی ، باکویت، خرما ، پودر کاکائو ، را در بلندر مخلوط کرده .
یک ق غ خ آب گرم روی آنها می ریزیم و مخلوط میکنیم .
ده تا کاغذ کاپ کیک را آماده میکنیم.
کف کاپ کیک ها را با موادفشرده میکنیم .
برای قسمت وانیلی ، بادام هندی خیسانده شده ، شیره افرا ، پودر وانیل و شیر بادام ، را کاملا مخلوط میکنیم تا کرمی شود.
بعد روغن نارگیل را اضافه میکنیم و روی لایه قبلی میریزیم .
کاپ کیکها را در فریزر میگذاریم تا خودشان را بگیردو در این فاصله لایه ماچا را درست میکنیم .
شیره افرا ،شیر بادام درختی، آب لیمو ،پودر ماچا را مخلوط میکنیم و روغن نارگیل را اضافه میکنیم .
دوباره مخلوط میکنیم ۴ ساعت در یخچال نگهداری میکنیم .
کاپ کیک ها را از یخچال در می آوریم .و لایه ی ماچا را با قیف روی آن می زنیم .
با ماچا،برش لیمو ترش و گل های خوراکی تزیین میکنیم.
برای خرید ماچا تشریفاتی روی عکس زیر کلیک نمایید.