وبلاگ

کاپ کیک ماچا

کاپ کیک ماچا:

 

مواد لازم

 

پایه کاپ کیک :

بادام درختی خام یک پیمانه

باکویت ( گندم سیاه ) نصف پیمانه

خرما بدونه هسته پنج عدد

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

 

لایه وانیلی:

بادام هندی( که از قبل خیسانده شده ) دو پیمانه

شیره افرا دو ق غ خ

شیر بادام یک چهارم پیمانه

روغن نارگیل یک چهارم پیمانه

پودر وانیل یک ق چ خ

 

لایه ماچا:

بادام هندی( از قبل خیسانده شده) دو پیمانه

شیره افرا چهار ق غ خ

پودر ماچا دو ق غ خ

آب لیمو یک ق غ خ

شیر بادام درختی یک چهارم پیمانه

روغن نارگیل یک چهارم پیمانه

 

دستور پخت

بادام درختی ، باکویت، خرما ، پودر کاکائو ، را در بلندر مخلوط کرده .

یک ق غ خ آب گرم روی آنها می ریزیم و مخلوط میکنیم .

ده تا کاغذ کاپ کیک را آماده میکنیم.

کف کاپ کیک ها را با موادفشرده میکنیم .

برای قسمت وانیلی ، بادام هندی خیسانده شده ، شیره افرا ، پودر وانیل و شیر بادام ، را کاملا مخلوط میکنیم تا کرمی شود.

بعد روغن نارگیل را اضافه میکنیم و روی لایه قبلی میریزیم .

کاپ کیکها را در فریزر میگذاریم تا خودشان را بگیردو در این فاصله لایه ماچا را درست میکنیم .

شیره افرا ،شیر بادام درختی، آب لیمو ،پودر ماچا را مخلوط میکنیم و روغن نارگیل را اضافه میکنیم .

دوباره مخلوط میکنیم ۴ ساعت در یخچال نگهداری میکنیم .

کاپ کیک ها را از یخچال در می آوریم .و لایه ی ماچا را با قیف روی آن می زنیم .

با ماچا،برش لیمو ترش و گل های خوراکی تزیین میکنیم.

برای خرید ماچا تشریفاتی روی عکس زیر کلیک نمایید.

ماچا 40 گرمی تشریفاتی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش