۰
سبد خرید

وبلاگ

معرفی روغن mct

اکثر اسیدهای چرب، اسید چرب با زنجیره طولانی است و دارای 12 تا 22 مولکول کربن هستند. تری گلیسرید با زنجیره متوسط یا MCT ها، چربی های اشباع حاوی 8 تا 12 کربن هستند.

اکثر اسیدهای چرب از طریق یک فرایند مخصوص گوارش انجام می شود که به آنها اجازه می دهد تا از طریق جریان خون خود به بافت هایی که متابولیسم و یا ذخیره چربی را دارند سفر می کنند. MCT ها متفاوت هستند زیرا آنها به راحتی جذب می شوند سپس در کبد متابولیزه می شوند و برای انرژی استفاده می شوند. سه MCTs شامل اسید کاپریک، اسید کاپریلیک و اسید لوریک هستند به طور طبیعی در انواع مختلف چربی های حیوانی و گیاهی وجود دارد اما منابع کمی از آن وجود دارند. روغن نارگیل و روغن هسته نخل منابع بالای MCT هستند. هر دوی آنها حدود 11 گرم چربی اشباع در 1 قاشق غذاخوری روغن دارند. از مجموع چربی های اشباع شده شما 7.4 گرم MCT از یک قاشق غذا خوری روغن هسته نخل و 7.9 گرم از روغن نارگیل دریافت خواهید کرد. این روغن ها به عنوان روغن پخت و پز در غذاهای میان وعده، شیرینی، رشته فرنگی فوری و کرم های غیرلبنی استفاده می شود. شیر یک منبع طبیعی MCT است اما میزان دریافتی شما بستگی به این دارد که آیا محصولات کامل یا کم چرب را خریداری می کنید. یک فنجان شیر کامل 0.55 گرم MCT دارد در حالی که شیر خامه گرفته شده حاوی مقدار کمی است. طبق آمار وزارت کشاورزی ایالات متحده یک قاشق غذاخوری کره دارای 1 گرم MCT و یک تکه یا 1 اونس پنیر چدار ساخته شده 0.4 گرم است. کره، شیر و پنیر همه حاوی 5 تا 7 گرم چربی اشباع کامل است بنابراین مقدار چربی های مسدود کننده شریانی که مصرف می کنید بیش از مقدار MCT است.
روغن MCT یک مکمل است که اغلب به اسموتی ها، قهوه بالت پروف و سس سالاد اضافه می شود.
همانطور که از نامش بر می آید روغن تری گلسیرید با زنجیره متوسط (
MCT) حاوی زنجیره های متوسط طولانی از چربی های تری گلیسیرید است. با توجه به طول کوتاه آنها، MCT ها به راحتی هضم می شوند و بسیاری از مزایای بهداشتی را دارند به نحوی که بدن شما این چربی ها را پردازش می کند.
روغن
MCT اغلب از 
روغن نارگیل استخراج می شود زیرا بیش از 50٪ روغن در روغن نارگیل از MCT ها است. این چربی ها همچنین در بسیاری از غذاهای دیگر مانند روغن نخل و محصولات لبنی یافت می شوند.
چهار نوع مختلف
MCT وجود دارد که کاپریلیک و اسید کاپریلیک بیشتر برای روغن MCT استفاده می شود. در برخی موارد، این انواع خاص دارای مزایای منحصر به فرد هستند.
در اینجا 7 مزیت با پشتوانه علمی وجود دارد که می توانید از افزودن روغن
MCT به رژیم غذایی خود دریافت کنید.

روغن تری گلسیرید با زنجیره متوسط (MCT) حاوی زنجیره های متوسط طولانی از چربی های تری گلیسیرید است. با توجه به طول کوتاه آنها، MCT ها به راحتی هضم می شوند.  روغن MCT اغلب از روغن نارگیل استخراج شده زیرا بیش از 50٪ روغن در روغن نارگیل از MCT ها است.


مزایای روغن MCT
•    روغن MCT باعث آزاد شدن دو هورمون (پپتید YY و لپتین) شده است که
باعث افزایش احساس سیری بدن می شود.
•    منبع فوری انرژی زیرا بدن شما MCT ها را سریعتر از تری گلیسرید های زنجیره بلند (LCTs) جذب می کند.
•    م
ناسب برای رژیم کتوژنیک چراکه  MCTبه راحتی تبدیل به کتون در کبد تبدیل میشود.
•    مناسب برای افراد دیابتی چراکه سبب کاهش ذخیره سازی چربی و افزایش سوزاندن چربی می شود.

 

برای خرید روغن mct با برند بری نو روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

روغن mct

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش